kolmapäev, 19. jaanuar 2011

The Town

    Omaette julgustükk juba seegi, et raharöövist film teha – nii äranühitud teema kui olla annab! 
Ma ei tea, miks Ben Affleck nii palju sugeda on saanud. No ei ole kõige säravam täht alati, lausa pange on ette tulnud, aga ega’s kõik saa alati need kõige kirkamad olla. Ja tal on ka väga korralikke sooritusi olnud. Mulle on ta alati meeldinud. Niivõrd kuivõrd. Karmide rollide jaoks on ta natuke liiga nunnu ja tema seest tulevad emotsioonid on ka enamjaolt sellised lembefilmide jaoks rohkem. Aga kindlasti pole ta sellist mõnitamist ära teeninud, et laulu sisse panna, nagu ühes filmis oli. Pigem sõimatagu režissööre, et A: mees filmi üldse võeti ja B: et teda piisavalt usutavalt mängima suunata ei osatud. Peaks nagu minu arusaama järgi just direktori töö olema :P

Kutid röövivad panka ja siis soomusautot ja veel üht-teist ja mitte esimest ega teist korda. Ja FBI on nagu ikka – kusagilt saadakse jaole, samas kujutatakse neid lolliks jäänuina. Keegi pääseb, keegi mitte.
    Käsikirja eest kiidaks nagu kõige rohkem. Thrillerina igati ok, pinget suudeti kruttida. Tüübid olid kihvtid ja neid püüti vaatajale avada, et mis, kust, miks ja kuidas asjad on sinnamaale jõudnud. Põgusalt küll. Nats ebaloogilist oli ühes tulistamisstseenis, aga eks goofse jagub igasse filmi.

   Ega Benjamin selles filmis ka näitlejana väga ei säranud. Aga mitmed teised see-eest küll. Rebecca Hall jäi meelde ja Jon Hamm ja Jeremy Renner. Sellised korralikult väljajoonistatud karakterid. Režissööri käpp, ma ütlen. Ei näe IMDb-st, mis tal järgmiseks plaanis, aga jään ootama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar