kolmapäev, 28. detsember 2011

Carjacked (2011)

  Jooksus pangaröövel võtab tee peale pandiks kaasa ema koos väikese poisi ja nende autoga ning hakkab Mehhiko poole tüürima. Röövel on selline närviline vend, nagu nad tihti kipuvad olema, aga lisaks on ka tema ohvriks olev naine kehvapoolse stabiilsusega. On regulaarselt külastanud mingeid grupikoosolekuid, kus teised sarnased koos käivad, kes pidevalt vusserdavad ja hakkama ei saa. Peale selle on ta mees andnud sisse hagi, et lapse hooldusõugused omale saada. Võib vaid ette kujutada, kuidas mõjub su olemisele, kui sellele kõigel lisaks sa koos lapsega veel ka eluohtlikku seisus satud.
 Stsenaarium lonkab pisut. Oleks saanud ta punnu panna paaril korral kindlasti, kogu oma otsustusvõimetu loomuse juures. Oli suisa ebaloogilisi kohti ja paar tarbetult pikaks venitatud stseeni. Üldjoontes näidatakse meile, kuidas naise enesekindlus tasapisi kasvab (suisa sõjaprintsessiks välja) ja tänu sellele jõuab kõik kenasti happy endini.
  Filmi lõpus on üsna mitu mini-twisti, aga need ei päästa seda keskpärasust ja neid klišeesid, mis sinna kokku lükitud on. Ei päästa ka Maria Bello ja Stephen Dorff.
  Võib vahele jätta.
  5/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar