esmaspäev, 21. november 2011

Kiirpost IV

   Kaks politseiuurijat lähevad appi kolleegile väljaspool oma jurisdiktsiooni, et lahendada sarimõrvari juhtumit. Mõrvar muutub seepeale veel ülbemaks ja röövib lõpuks ühe uurijatele tuttava inimese.
 Süžees pole midagi uut, kasvõi iga teine seeria Profilerist liikus umbes selles suunas. Keskendutakse kahe meesuurija karakterile, mõlemad on parasjagu iseloomuga tüübid. Vast isegi liiga sageli pakuti seda endast välja minemist. Ja lõpus nagu ikka saadakse seeriaviisiline surmaja kätte ja järele mõelda eriti millegi üle nagu polegi. Ei peagi selliste krimkade puhul, aga midagi ikka võinuks ju olla, mis meelde jääks või nii Aga ok, kui film on tegelike sündmuste pealt tehtud, siis olgu pealegi realistlik ja pole vaja kiunuda, et vaataja pärast nimme põnevaks ei moonutatud.

 Aga et Javier Bardemil ka teisik on, seda ei teadnud.
 6/10

       Noored võitlevad tulnukatega. Või noh – vahel nagu võitlevad, rohkem siiski põgenevad.
See polegi tulnukafilm, see on sci-fi koom või horrorkoom, kui keegi soovib. Üsna kerge huumoriga. Big alien-gorilla-wolf motherfuckers. Fosforhammastega ahvid jooksevad pea ees läbi ukse. Mis tehnikast sai, koju jäi? :P
Tempo oli hea. Kuttide julgus oli imekspandav (või oli see noorusrumalus?)
Taustamusa oli minu maitse järgi. Aga poolest filmist edasi muutus rutiinseks kätte.
   6/10


   Sortsuke narkovastast propagandat. Nägi noorte inimeste ööelu suures linnas. Kusagil oleks nagu varem näinud. Ja kuidas mõni sassi keerab?
Sain teada, et sellise nimega narkots on olemas.
Visuaalselt täitsa ok, aga loogika poolest lonkas lugu mitmes kohas. 
Ma olen selliste "Anti-" filmide puhul alati mõelnud, kellele nad tehtud on. Joodik ei vaata, karskele pole tarvis. Hea küll, ei kobise rohkem. Karskus elu normiks, sööge porgandit! Y
Filmina üsna keskpärane.
    5/10

1 kommentaar:

  1. Igasugu narkohäda filmid on üldse suht viimane koht kust kohast loogikat otsida...
    Võta kasvõi see paljukiidetud-kõrgelehõisatud Requiem for A Dream...miks peaks üks staažikas narkar endale mädanevasse kätte süstima kui tal on veel varukäsi ja kaks jalga?
    Nonsense ja disgustfaktori sissetoomise tõttu vesi peal kogu kinol.

    VastaKustuta