pühapäev, 1. mai 2011

Горячие Новости (2009)

Mingi röövlipunt, kes juba on uurimisrühma jälgimise all, satub sekeldustesse tavamiilitsaga ja et asi „täitsa nihu“ ei läheks, pannakse püsti korralik tänavalahing. Pihta saavad süütud tsiviilid ja miilitsad ja hirmust nuttev võmm satub uudistesse ja linnarahvas on nördinud ja kõrgem juhtkond on marus. Kurjamid varjuvad ühte suurematsorti elumajja ja siis üritatakse neid sealt välja suitsetada.
Tegelased on päris hästi valitud ja et üks sama rütm, nagu rongirataste rat-ta-taa, magama jääda ei laseks, toimub filmis paar väiksemat pööret ka. Aga kas midagi veel kiitvat öelda...
See on segu kõiksugu varemnähtud daihaardidest jms., üks klishee ajab teist taga. Selle võiks andeks anda –  kui miski publikule peale läheb ja ta tahab sellist veel, siis tuleb teha just sellist. Mingi sarnasus varasema hea kraamiga peabki olema. Aga see, et eriüksusega operatsiooni juhtimine antakse ajakirjanikust näitsikule, kel puudub vähimgi kogemus, on ainult idee, kuidas seda teles hästi välja paista lasta – see on nii jabur, et sellist asja reaalsuses ei usuks isegi kõikide võimaluste maal mitte.

 Kellele meeldib palju tulistamist, see võib siit oma laksu saada, muud küll leida ei osanud. Venelaste kohta lahja.
5/10

1 kommentaar:

  1. Originaal on ikka kordi parem. Kui pole veel vaadanud, siis viska pilk peale.

    VastaKustuta